Datorită cerinţelor tot mai mari ale clienţilor cu privire la siguranţa produselor, respectarea specificaţiilor, salvarea rezultatelor, documentaţii ... este şi a fost nevoie până acum de investiţii masive.

Câte zeci de mii de euro au fost investite până acum în societatea dvs. pentru controlul producţiei şi controlul final al produselor dvs.?

Puteţi acum efectiv să verificaţi aproape TOTUL – şi în plus să şi salvaţi/înregistraţi?

Aţi ştiut că există un sistem de testare automat şi CONVENABIL CA PREŢ care îndeplineşte aproape TOATE cerinţele dvs. şi ale clienţilor dvs. legate de calitate, rapiditate şi documentaţie?

Stiri de KUST

  • Construcția individualizată de adaptoare

    Fabricarea de adaptoare individualizate pentru AT3600 și ATi, special pentru produsele dumneavoastră.

     
  • Prezentare video

    Pe noua noastră pagină video puteți găsi prezentări pentru aparatul de testare a transformatoarelor AT3600 și videoclipuri demonstrative pentru programarea seturilor de verificare cu ajutorul programului de software pentru PC AT-Editor de la Voltech.

     
aparat de verificare a transformatoarelor KUST Messgeräte GmbH Voltech ATi sisteme automate de testare aparat de verificat transformatoare sistem de verificat transformatoare inductanţe aparat de verificare a bobinelor sistem de verificare a bobinelor sursă de curent continuu AT3600-Fixture construcţii de adaptoare individuale SMD AT3600 produse bobinate proiectare de transformatoare estere de transformatoare sisteme de testare testere de siguranţă testere pentru tensiunea de şoc Ati-Fixture inductanţă de dispersie aparat de măsurare a impedanţei sistem de măsurare a inductanţei Kust-Wetzlar DC1000 DC Bias Unit producţie de accesorii pentru aparate de măsură producţie de adaptoare desfacere de aparate de măsură controlul calităţiiro produse bobinate aparat de verificare pentru bobine de şoc bobină de şoc bobină de reactanţă sisteme de verificare bobină de şoc pentru stocare bobină de şoc pentru deparazitare bobină de şoc cu miez de aer bobină de şoc pentru amplificator magnetic bobină de şoc cu miez inelar bobină de şoc cu miez de ferită desfacere de sisteme de măsurare măsurare cu 4 conductoare rigiditate dielectrică rigiditate dielectrică a izolaţiei sistem de verificare a transformatoarelor controlul aplicării verificare electrică a materialelor test de rezistenţă a izolaţiei desfacere de tehnică de măsurare tester de înaltă tensiune tester de joasă tensiune tehnică de măsurare cu 4 conductoare aparat de verificare a rezistenţei izolaţiei tensiune de mers în gol raport de transformare curent de mers în gol putere disipată aport de transfer sens de înfăşurare curent de repaus (Bias) atenuare de intrare măsurarea calităţii atenuare de ieşire factor de disipare dielectric strength rezistenţă la străpungere

KUST Messgeräte GmbH · Friedenstraße 26 · D-35578 Wetzlar · Fon +49 (0) 64 41 / 44 71 22 3 · Fax +49 (0) 64 41 / 44 71 22 5 · E-Mail: info(at)kust.de